Respress och Medietema

KL-Skyline_Night_HDR

RESPRESS Högsta möjliga kvalitet till lägsta möjliga pris. Lite så jobbar Respress, Sveriges enda text- och bildbyrå för resejournalistik. Respress grundades av 2007 och har sedan dess levererat resereportage, nyheter, listor, tips och kuriosa till svenska och norska dagstidningar.

Vi jobbar också återkommande med Resemagasinet Vagabond där Mikael Persson är hyllad skribent. Respress gör också tematidningar och temasajter och vi jobbar med organisations- och kundtidningar. Kort sagt: Behöver du engagerande, inspirerande, informerande och underhållande resejournalistik är det alltid en bra idé att kontakta Respress.

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Mejla Mikael Persson på mikael@respress.se, eller ring 070-449 72 61.

 

MEDIETEMA Medietema är lite som Respress men ändå inte alls. Likheterna först. Vi skapar engagerande reseinnehåll, såväl i print som i digitala kanaler. Vi tar hand om produktionen av hela tidningar, broschyrer och sajter, eller så intar vi rollen som leverantör av text och bild. Vi vet hur man får bra innehåll att synas i det svårgenomträngliga mediebruset.

Och så skillnaderna. Medietema jobbar med uppdragsjournalistik som lyfter ditt varumärke. Vi hjälper dig att skapa innehåll som inspirerar och engagerar rätt målgrupp i rätt kanal. Innehåll som får läsarna att drömma och längta, som ger långvariga relationer, relationer som i sin tur ger affärer. Vi gör till exempel contentmagasin där du bestämmer såväl innehåll som distributionskanal, vi gör partnersajter, nativeannonser, nyhetsbrev och pressmeddelanden.

Vill du veta mer om vad vi kan göra för att din historia ska få maximal uppmärksamhet? Mejla vår chefredaktör och projektledare Per Johnsson på per@respress.se, eller ring 0709-221 226.