Content marketing

Laser_tidning5

Söker du redaktörskap, redaktionell projektledning och journalistiska texter som engagerar, inspirerar och informerar? Search no further. Vi jobbar med såväl print som digitala kanaler. Vi gör partnersajter, tabloider, magasin och native-annonser. Vår långa erfarenhet från olika reseredaktioner gör oss dessutom unika när det gäller content marketing för resebranschen. Vi vet hur din historia ska berättas – och var.

WEBB. Ska din berättelse slå genom i det digitala bruset krävs en noggrann analys av målgruppen, rätt kanalval, intresseväckande puffar och ett berättande som inspirerar och engagerar. Respress hjälper dig gärna. Vår erfarenhet täcker webbplatser, digitala nyhetsbrev, nativesajter och sociala medier. Vi ser fram emot att få vara din partner hela vägen från kanalval och strategi till den löpande innehållsproduktionen, eller som leverantör av innehåll till din redan existerande sajt eller kampanj.

MAGASIN Ryktet om papperstidningens död är betydligt överdrivet. Ett magasin eller en tidning vars innehåll är skräddarsytt för att nå den önskade målgruppen är fortfarande ett lika klassiskt som säkert kort när det gäller att skapa starka långvariga relationer till kunder, relationer som i sin tur ger affärer. Men då kan innehållet inte bara informera, det måste också engagera, inspirera, väcka längtan och drömmar.

Respress redaktörer, skribenter och formgivare har jobbat för dagstidningar, magasin och kundtidningar.  Att formulera, bildsätta och formge innehåll så att det får maximal uppmärksamhet och lång livslängd sitter i vårt DNA.

NATIVE ADVERTISING Det råder viss oklarhet om hur native advertising egentligen ska definieras. I Respress värld är det dock solklart. Native advertising är printannonser som på ett litet utrymme lyckas berätta en stor historia, annonser som smälter in i sin redaktionella omgivning och som fokuserar mer på storytelling än priserbjudanden. Rätt bilder och rätt text stärker varumärket och kundrelationerna, vilket i sin tur ger mer affärer. Vill du maximera effekten plockar du russinen ur din digitala nativekampanj och bakar in dem i en pappersomgivning.

Vill du veta mer om vad vi kan göra för att din historia ska få maximal effekt? Mejla Mikael Persson på mikael@respress.se, eller ring 070-449 72 61.

Tidningen VI:s Reseklubb administreras av Medietema.

Tidningen VI:s Reseklubb produceras av Respress.